Waarom er bij Anouk thuis niet naar The Voice wordt gekeken

En daar heeft ze een hele logische reden voor.

Lees ook

Na de zinderende finale van vorige week, is het vanavond tijd voor The Voice Kids. Douwe Bob maakt dit jaar plaats voor Anouk, die het programma een verademing noemt. "Het grote verschil met The Voice is dat de deelnemers daar soms doen alsof hun levens ervan afhangen: dít moet het moment worden."

Tips & tricks

Bij de kindervariant van de talentenjacht, zit ze er naar eigen zeggen met een andere insteek. "Ik wil tips meegeven aan kinderen van wie je ziet dat ze dit graag willen, maar je weet niet of dat blijft hangen. Tegen mijn pubers thuis moet ik ook altijd alles dertig keer herhalen. Je doet een beetje wat je kan.”

Lees ook: Zien: hilarische foto van Anouk bij The Voice Of Holland gaat rond

Geen The Voice (Kids) op de buis

Hoewel de zangeres zich inmiddels een ervaren coach kan noemen, blijft het gewoon werk en hebben ze het er thuis nooit over. Haar kinderen kijken het programma niet eens. "Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen dingen doen die over hen gaan. Thuis hebben wij het ook nooit over wat ik doe. We kijken niet naar The Voice, er staan nergens prijzen die heb gewonnen. Ik wil dat hun leven draait om wat zij doen, en niet dat ze continu aan mijn carrière worden herinnerd. Dat vind ik ook niet interessant.”

Ook zal ze haar kroost nooit aansporen om aan The Voice (Kids) mee te doen. Vooral omdat zijzelf zo bekend is in ons land. "Dat zou ik totáál niet stimuleren. Jelizah is nu tweeënhalf. Als we elf jaar verder zijn, ben ik 55. Ik kan nu niet zeggen hoe ik dan denk, als zij dat echt zou willen of echt goed is. Maar nu zeg ik: doe maar niet.”

Bron & Beeld: The Voice

Laatste nieuws

Zie ook