Karl Lagerfeld paste op laatste moment testament aan

Last minute werden er nog een paar mensen uitgehaald.

Lees ook

Een deel van Karl Lagerfeld's familie- en vriendenkring hoeft niet te rekenen op een dikke erfenis. De in februari overleden mode-ontwerper zou op het laatst namelijk nog zijn testament hebben aangepast.

Geen afspraak bij de notaris

Nu hoefden zijn bloedverwanten sowieso niet te rekenen op een afspraak bij de notaris. Zijn twee zussen zijn beide overleden en met zijn nichtjes en neefjes had Karl blijkbaar niet zoveel.

Lees ook: Deze mode-iconen zijn de nieuwe directeuren van Karl Lagerfeld

Irritaties

Maar zij zijn niet de enigen die geschrapt werden en kunnen fluiten naar het bedrag van in totaal 800 miljoen. Ook een paar vrienden werden last minute nog uit het testament gehaald. De reden? Karl zou zich op het laatst net iets te vaak aan hen geïrriteerd hebben.

Wie wel in de 'prijzen' vallen? Onder anderen zijn vertrouweling Sebastien Jondeau. Hij was twintig jaar lang zijn naaste medewerker en krijgt naar verluidt een bedrag waardoor hij nooit meer hoeft te werken. Daarnaast wordt ook zijn petekind, de 11-jarige Hudson Kroenig rijkelijk bedeeld, en wordt zijn kat Choupette na de erfenisverdeling ongetwijfeld de rijkste kat ter wereld.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook