Commotie rondom outfit Lil’ Kleine

Niet iedereen kon deze look waarderen. Zo luidde er op sociale media reacties als 'Bizar!', 'Wat onvolwassen' en 'Beetje stoer hoor zoveel geld terwijl je alles pint.'

Lees ook

Lil' Kleine is allang niet meer alleen rapper, maar ook ondernemer. Hij heeft naast een eigen patatzaak en bar nu ook een kledinglijn opgericht: JORIK. Tijdens de modeshow van zijn collectie waren alle ogen op de artiest gericht.

Look

Samen met zijn zwangere verloofde Jaimie Vaes heeft de rapper zijn kledinglijn ontworpen. Tijdens de lancering van JORIK verscheen het koppel in opvallende outfits, maar het was Lil' Kleine's look waar men niet over uitgepraat kon raken.

Lees ook: Hackers Lil' Kleine voor de rechter

Money

Jorik verscheen in een trui met een doorzichtig vakje aan de voorzijde. Opmerkelijk detail: Lil droeg een flinke stapel briefjes van vijfhonderd euro met zich mee. Show me the money!

Niet iedereen kon deze look waarderen. Zo luidde er op sociale media reacties als 'Bizar!', 'Wat onvolwassen' en 'Beetje stoer hoor zoveel geld terwijl je alles pint.' Ach, Jorik is niet vies van een beetje commotie en hij kan deze look makkelijk hebben.

Bron: Instagram, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook