Ouders model Lotte van der Zee geven update over situatie

Lotte ligt sinds vorige week in coma, nadat ze tijdens wintersport een plotselinge hartstilstand kreeg. Haar ouders geven nu een update.

Lees ook

Vorige week begon de nachtmerrie van de ouders van Lotte van der Zee (20), voormalig Miss Teenager Universe en social influencer. Het model ligt sinds vorige week in coma, nadat ze tijdens wintersport een plotselinge hartstilstand kreeg. Haar ouders geven nu een update.

Steun

"Lieve allemaal. Als je verdriet met elkaar deelt kan je verdrietig en gelukkig tegelijk zijn. Dit is iets dat jullie ons de afgelopen week hebben laten voelen", beginnen Bert en Eugeniek van der Zee. "Daarom willen we jullie ontzettend bedanken voor alle mooie berichten en voor jullie oprechte en liefdevolle steun. Het is prachtig om te zien hoeveel mensen intens met Lotte en ons meeleven."

"Hoewel de machteloosheid ons in eerste instantie liet denken dat we er alleen voor stonden hebben we uit alle steunbetuigingen juist kracht weten te putten en we zijn ervan overtuigd dat Lotte dit ook zo voelt. Wij ervaren jullie steun als werkelijk hartverwarmend."

Lees ook: Nederlandse Lotte uitgeroepen tot mooiste tiener ter wereld

Update

"Lotte’s situatie is helaas nog onveranderd. Wel is ze inmiddels overgebracht naar een universitair ziekenhuis in München, waar zij nog steeds in kritieke toestand onder intense supervisie van artsen in slaap wordt gehouden. We wilden dit graag persoonlijk met jullie delen en waarderen het respect voor onze privacy gedurende deze moeilijke tijd nog steeds enorm."

Wij wensen Lotte's dierbaren ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, en hopen dat Lotte's situatie snel verbeterd.

Bron & Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook