Anna Nooshin deelt heftig bericht over moeder Lai

Anna Nooshin was samen met haar liefje Nassim en moeder Lai op vakantie in Marokko. In haar nieuwste weekvlog vertelt ze over een heftige gebeurtenis bij moeder Lai thuis.

Lees ook

Anna Nooshin was samen met haar liefje Nassim en moeder Lai op vakantie in Marokko. In haar nieuwste weekvlog vertelt ze over een heftige gebeurtenis bij moeder Lai thuis.

Inbraak

Er is ingebroken in het huis van Anna's moeder. "Het is zo zielig, het is al eens eerder gebeurd. Het was net na het moment dat ze besloot dat ze na Ed (Anna's overleden stiefvader, red.) weer eens op vakantie zou gaan." Lai zou eerst naar Casablanca gaan, om vervolgens naar Anna en haar vriend in Marrakech te reizen. "Letterlijk een halve dag nadat ze weg was is er dus ingebroken."

Lees ook: Anna Nooshin openhartig over haar grootste angst

Waardevolle kluis

"Degenen die dit hebben gedaan, jullie hebben echt niks bij haar mee kunnen nemen. Deze vrouw heeft verder niks. Haar huisje is haar alles, daar zitten haar foto's en dat soort dingen in." De inbrekers hebben een kluis meegenomen waarvan ze dachten dat er geld in zat. De werkelijkheid is heel anders.

"Het enige wat er in zat, was voor haar heel waardevol. Al onze babyfoto's, alles wat ze nog had uit Iran." Ook bewaarde Lai er briefjes in van haar overleden partner Ed. Wat erg! Arme Lai… Hopelijk zien de dieven Anna's vlog, en besluiten ze om de kluis terug te geven.

Bron: Youtube, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook