Temptation-verleider Jaimy: ‘Heikki stuurde doodsbedreigingen’

In een aflevering van Slikken of Flikken van Linda.Meiden is de verleider te gast. Tijd voor hosts Mezdi en Cherish om hem eens flink aan de tand te voelen.

Lees ook

Temptation Island-verleider Jaimy staat flink in de spotlights door zijn relatie met Gaby Blaaser, maar valt ook zeker op door zijn uitspraken tijdens de show. Zo steekt hij niet onder stoelen of banken dat hij zichzelf erg aantrekkelijk vindt.

Slikken of Flikken?

De verleider is te gast in de serie Slikken of Flikken van Linda.Meiden. Tijd voor hosts Mezdi en Cherish om hem eens flink aan de tand te voelen.

Tijdens Temptation Island vertelt Heikki dat hij snapt dat Jaimy Milou's Temptation is. Op de vraag waarom Jaimy denkt dat hij dé uitverkorene voor Milou is, antwoordt hij: "Als je naar hem en mij kijkt snap ik ook wel dat ik haar Temptation ben. Daar ben ik heel open in. Hij heeft ook geen respect voor mij. Hij is echt spuuglelijk. " Oei…

Lees ook: Zo zag Temptations Ayleen er vroeger uit

Doodsbedreigingen

Mezdi zegt vervolgens dat hij bij Jaimy frustraties voelt, en vindt het een beetje zielig voor Heikki. "Ja, maar hij heeft mij echt met de dood zitten te bedreigen op het eiland", antwoordt Jaimy. Waar Mezdi zelf dan weer niet van opkijkt, aangezien Jaimy met Heikki's vriendin probeerde te slapen.

Of het Jaimy ook daadwerkelijk gelukt is om met Milou naar bed te gaan? "Dat weet ik niet", is het enige wat de verleider kan vertellen. To be continued…

Bron: Linda.Meiden, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook