De grappigste uitspraken van Temptations Sidney op een rij

Stiekem verheugen wij ons elke week op een nieuwe aflevering van Temptation Island, puur om de opmerkingen van Sidney Bout. Want wat is de deelnemer hilarisch! 

Lees ook

Stiekem verheugen wij ons elke week op een nieuwe aflevering van Temptation Island, puur om de opmerkingen van deelnemer Sidney Bout. Wij zetten zijn meest komische, droge opmerkingen tot nu toe op een rij. Graag gedaan.

Quotes

1. "Toen wij hier zaten, gingen we snel douchen met de boys, niet mét de boys. Oké dat moeten jullie echt weghalen."

via GIPHY

2. "Wat ik niet wil zien, is gewoon: Geen seks, niet zoenen, niet knuffelen (…) Zelfs met mijn eigen vrienden deel ik geen informatie als ik even ruzie met mijn vriendin heb. Dat is mijn ding, het is mijn relatie. Mijn vrienden neuk ik niet in hun reet." TOO MUCH INFORMATION SID!

3. Sidney over Demi: "Het is niet zozeer dat ik haar hart mis, want ik kan haar hart niet vastpakken."

Lees ook: Temptation-verleider Jaimy: 'Heikki stuurde doodsbedreigingen'

4. "Ik heb nul genoten in de lucht. Misschien één seconde. Het was echt zo: 'AAAAH'. Toen één keer naar links: 'Oh, das wel mooi'."

via GIPHY

5. Je bent in een warm land, komt binnen in een vette villa waar verleidsters gehuld in een niemandalletje smachtend op je wachten. Sids eerste reactie: "Is dit kunstgras?"

6. Voordat het eerste kampvuur begon, sloeg de stress bij Sidney toe. Al was het eerder keuzestress. "Zal ik een petje opzetten? Zal ik mijn haar niet doen, zal ik het wel doen? Ik maak meer zorgen over hoe ik eruit zie dan om de beelden eigenlijk."

– Moments later –

"Ga ik een blousje aandoen? Ga ik dan deze witte aandoen… Nee. Wit ga ik niet aandoen, gister had ik wit aan. Ik ga een ander blousje aandoen, met allemaal vogeltjes." *Kijkt naar brandschone witte sneakers* "Ohh.. Wat erg. Helemaal vies man. Ik moet ze eigenlijk even schoonmaken."

Bron & Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook