Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Olcay Gulsen wordt weggestuurd tijdens een interview... Oei!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Alle deelnemers nieuwe seizoen Dance Dance Dance bekend

Sinds gisteren zijn de koppels en – dit seizoen voor het eerst! – het trio aan de loodzware trainingen voor Dance Dance Dance gestart. Wie allemaal meedoen? De meiden van OG3NE, Danny de Munk met dochter Bo, Vinchenzo met Nochtli, Thomas Cammaert met Susan Visser en Geza Weisz met Sharon Doorson. Exciting!

Jonas Brothers hebben meer dan dertig nummers geschreven

De JoBro's zijn back! Wat een nostalgie, ooit was er een tijd dat JB voor Jonas Brothers stond in plaats van Justin Bieber. Het trio heeft na jaren de nieuwe single Sucker uitgebracht, maar los daarvan heeft de band inmiddels meer dan dertig nummers geschreven en opgenomen. Wij zijn benieuwd!

Olcay Gulsen weggestuurd tijdens interview

Zo sta je het ene moment rustig Lil' Kleine en Jaimie Vaes tijdens de launch van hun kledinglijn te interviewen, zo wordt je opeens weggestuurd. Olcay had dit duidelijk niet zien aankomen. Oei…

Bron: Instagram, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook