Onthuld: waarom Kylie Jenner vriend Travis Scott verdenkt van vreemdgaan

Uh-oh...

Lees ook

Het is alleen maar drama voor Kylie Jenner. Eerst ging bff Jordyn Woods vreemd met Khloe Kardashian's vriend Tristan Thompson, nu heeft ze nog een probleem: liefje Travis Scott lijkt ook niet zo loyaal als gedacht.

Cheating

Oei! Eerder schreven wij al dat het niet soepeltjes liep in de relatie van Kylie en Travis. Nu brengt People naar buiten hoe Kylie achterdochtig werd van Travis. Een bron vertelt aan de tabloid: "Ze is nog steeds kapot van de gebeurtenis omtrent Jordyn, en had een argument met Travis nadat zij zijn telefoon had gecheckt en iets zag wat ze helemaal niet leuk vond."

Lees ook: Jordyn Woods verbreekt stilte rondom schandaal Tristan Thompson

Verrassingsbezoek

De twee zouden afgelopen woensdag in een heftige ruzie zijn beland, nadat Travis een verrassingsbezoek aan Kylie in Los Angeles bracht. Vervolgens zou hij zijn show op donderdag hebben afgezegd. Zelf gaf hij als reden op dat hij ziek was, maar volgens TMZ was daar niets van waar.

Travis' team reageerde op alle ophef. Volgens hen zijn de nieuwsberichten totale onzin en zou er niks aan de hand zijn tussen het koppel. Wij hopen het zo!

Bron: People, TMZ, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook