De gouden tip voor meer energie in de ochtend, volgens Victoria Beckham

You're welcome!

Lees ook

Kun jij in de vroege ochtend wel een extra dosis energie gebruiken? Niemand minder dan Victoria Beckham heeft een douchetruc die jouw dubbele espresso vervangt. En het kost je nog geen twee minuten.

Uithoudingsvermogen

Aangezien de Britse modeontwerpster het voor elkaar krijgt om vier kinderen op te voeden terwijl ze meerdere liefdadigheidsactiviteiten steunt, en daarnaast een succesvol mode imperium runt, volgen we haar advies over uithoudingsvermogen maar al te graag op.

Lees ook: Dit gebruikt Victoria Beckham tegen pluizig haar en jij hebt het ook in huis

Victoria’s tip

Hoe lekker het ook is om 's ochtends een lange, hete douche te nemen, het doet niets goeds voor je energielevel. De warmte zorgt er juist voor dat je relaxt wordt en dus vermoeider raakt. Volgens Harper's Bazaar gebruikt Victoria een doucheroutine die voor een regelrechte energieboost zorgt. Enne, het beste is dat het maar 90 seconden duurt!

Het is heel simpel: douche eerst 30 seconden met koud water, daarna 30 seconden warm en tot slot 30 seconden op de koudste stand. Het is even doorbijten, maar je zult je gegarandeerd opgewekter voelen. De snelle verandering in de temperatuur zal de haarvaten openen en de bloedstroom verhogen. Hierdoor krijg je fysiek meer energie en voel je je frisser.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook