Hollywood Breakfast

Rise and shine! 
Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Twan Huys: Geen moment spijt van Late Night-avontuur

Presentator Twan Huys heeft “geen moment spijt van het avontuur dat Late Night heet”. Dat meldde hij maandagavond in een korte verklaring aan het einde van de laatste uitzending. RTL maakte maandagochtend heel abrupt bekend dat het programma moet stoppen. De kijkcijfers vielen al lange tijd tegen.

Huys ging in zijn verklaring niet in op de exacte reden van het abrupte stopzetten van de talkshow. “We hebben alles gedaan om een succes van het programma te maken”, zei hij. “We hebben met energie en toewijding een formule gezocht, en goede gasten. Het was een enorm avontuur. Maar elk avontuur gaat gepaard met risico’s. Wie een hoge berg beklimt, weet niet of hij de top gaat halen.”

Hollywood rouwt om overleden Luke Perry

Veel sterren hebben maandagavond via sociale media hun verdriet gedeeld over het plotseling overlijden van acteur Luke Perry. De ster uit Beverly Hills 90210, OZ en Riverdale overleed op 52-jarige leeftijd nadat hij een paar dagen terug een beroerte had gekregen.

Medehoofdrolspeler Ian Ziering, die in Beverly Hills 90210 de rol van Steve speelde, stelt op Twitter “altijd de herinneringen te koesteren die wij de afgelopen dertig jaar samen hebben gedeeld."

Molly Ringwald, die in Riverdale zijn ex-vrouw speelt, laat via Twitter weten “gebroken” te zijn. “Ik ga je zo enorm missen, Luke”, bekent ze. Het tweetal kende elkaar al tientallen jaren.

Kourtney Kardashian naakt voor nieuw project

Hoewel een naakte Kardashian op zich niet heel erg bijzonder is, gaat Kourtney Kardashian ditmaal niet uit de kleren voor een zoveelste selfie maar promoot ze haar nieuwe project Poosh. Op Instagram is de realityster poedelnaakt in een badkamer te zien met een computer en kopje thee. Wat Poosh precies inhoudt is nog niet bekend gemaakt, maar volgers kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief.

De suggestie dat moeder Kris Jenner achter deze promo zit wordt meerdere malen geopperd. Vanwege het schandaal tussen Khloe Kardashian en haar (ex)-vriend Tristan Thompson, die vreemdging met Jordyn Woods, zou Jenner de aandacht hiervan af willen leiden.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cc48fcf35e', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });