doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: gevoelsmens

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: gevoelsmens

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Mix & match

Het mixen van high-end en highstreet is al jarenlang mijn fashion-credo, omdat dat een look pas interessant maakt. Ik ben nooit iemand geweest die alleen bij Chanel, Stella McCartney of Isabel Marant koopt. Vroeger vond ik dat je kleding maar één keer kon dragen. Zo gek ben ik niet meer, ik draag dingen nu vaker. Het enige is dat ik het dan niet nog een keertje op Instagram plaats.

Gevoelsmens

Hoe lang ik voor de kast sta, hangt van mijn bui af. Ben ik superchagrijnig en niet tevreden over mezelf, dan kan het heel lang duren. Zit ik lekker in mijn vel, wat meestal zo is, dan ben ik binnen een kwartiertje klaar.

Ik zou willen dat ik zo gestructureerd was dat ik polaroids van al mijn kleding en accessoires klaar had liggen. Of dat ik op zondag mijn kleding voor de rest van de week alvast uit zou zoeken en op een rekje hang. Maar het is niets voor mij.

Ik ben een gevoelsmens. Ik kan ’s ochtends opstaan en denken: ik heb zin in een zakelijk mantelpakje met hakken. Of in een onwijs sexy kort rokje met leren overknees. Maar het kan ook zijn dat ik mezelf helemaal wil verhullen in kasjmier met een grote zonnebril. Geen peil op te trekken. Alleen als ik ga reizen, ben ik de meest gestructureerde vrouw die je ooit zult ontmoeten.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');