Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Douwe Bob drinkt flessen alcohol leeg

In een interview met Veronica Magazine doet Douwe Bob een opmerkelijke onthulling. Hij zou namelijk bij elk optreden een fles champagne of een fles wijn willen leegdrinken. "Ik heb me voorgenomen tijdens deze tour elke show een fles te drinken op het podium. Nou ja niet elke dag misschien, want dan gaat het mis", bekent de zanger.

Temptation-Sidney super gespierd

De gespierde Sidney brengt graag zijn uurtjes door in de sportschool en het resultaat is te zien. Steeds meer fans valt het op dat hij nóg gespierder en breder is geworden. Via Insta Stories laat de Temptation-deelnemer veel zien dat hij aan het trainen is. Zal hij nog meer indruk op zijn vriendin Demi willen maken of heeft de relatie het niet overleefd en brengt hij daarom zoveel tijd door in de sportschool?

Rosanna gaat de muziek in

Na een video in haar Insta Story kreeg Rosanna vaak de opmerking dat ze goed kan zingen en dat spoort haar aan misschien wel muziek te gaan maken. In een poll vroeg ze of haar fans dat leuk zouden vinden en een hoop stemden op 'ja'. Wie weet wat eraan gaat komen van de blondine.

Bron: RTL, Cosmopolitan NL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook