Auditie van The Voice Kids gaat viral

Wow!

Lees ook

Heel Nederland smelt bij het kijken naar de audities van The Voice Kids. Die schattige stemmetjes en blije koppies zijn goud waard. Ook in Duitsland zijn ze weg van het programma en deze twee zusjes hebben de harten van het Duitse publiek al veroverd.

Omver geblazen

In de Duitse versie van The Voice Kids verschenen de 15-jarige Mimi en de 13-jarige Josefin op het podium. In slechts een paar seconden wisten ze de eerste twee juryleden al omgedraaid te krijgen en niet veel later bliezen ze de anderen coaches en het publiek omver met hun adembenemende stemmen.

Lees ook: Wow! Geweldig nieuws voor The Voice Kids

Viral

Samen zongen ze het nummer Creep van Radiohead en heel het internet is in de ban van de auditie. De video is inmiddels al miljoenen keren bekeken op YouTube. De zusjes hebben duidelijk het talent van hun ouders gekregen, hun moeder is namelijk operazangeres en hun vader is een professor aan een conservatorium. De volwassen stem van Mimi en de energieke stem van Josefin zorgen voor een prachtig geheel. De jury was zelfs zo onder de indruk, dat ze het nummer nog een keer mochten zingen. Bekijk hun auditie hieronder.

Bron: Soundflow Beeld: YouTube, The Voice Kids Duitsland

Laatste nieuws

Zie ook