Netflix komt met documentaire over Maddie McCann

Een documentaire over misschien wel de meest spraakmakende verdwijning van de afgelopen jaren. 

Lees ook

De verdwijning rondom de toen driejarige Madeleine 'Maddie' McCann houdt de gemoederen nog steeds bezig. Netflix vond het dan ook hoog tijd voor een documentaire over misschien wel de meest spraakmakende verdwijning van de afgelopen jaren.

Vraagtekens

Er zijn zoveel vragen, maar zo weinig antwoorden. De verdwijning van het meisje zorgt dagelijks nog voor veel vraagtekens, en tot op de dag van vandaag zijn onderzoekers nog met de zaak bezig.

Inmiddels zijn we twaalf jaar verder en ondanks dat er nog steeds veel onduidelijk is, hebben onderzoekers de afgelopen jaren natuurlijk wel een aantal dingen ontdekt. De achtdelige serie zal dan ook voornamelijk over de afgelopen twaalf jaar gaan, waar sleutelfiguren en onderzoekers die aan de zaak gewerkt hebben aan het woord komen.

Lees ook: Nieuwe tegenslag voor familie Maddie McCann

Ouders Maddie

De ouders die op de bewuste avond met vrienden aan het dineren waren, terwijl hun drie kinderen Maddie, Sean en Amelie op de kamer in hun vakantieappartement in Portugal lagen te slapen, wilden niet aan de documentaire meewerken en zullen niet te zien zijn. Zij zijn de afgelopen jaren regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Zo werden ze door sommigen, waaronder enkele medewerkers van de politie, als verdachten gezien.

Bron: Glamour UK Beeld:

Laatste nieuws

Zie ook