Internet in de ban van truc om zelf je wenkbrauwen te verven

Insta-wenkies gegarandeerd!

Lees ook

Om niet elke ochtend minuten lang je wenkbrauwen zo on fleek mogelijk te proberen krijgen, kun je ze verven. Dat kun je bij een salon doen, maar ook gewoon lekker zelf. Al borrelen er wel enkele twijfels op bij het uitvoeren ervan. Je weet maar nooit hoe het uitpakt. Toch is er een heel makkelijk trucje waardoor je nooit de mist in kan gaan en je eyebrows precies de vorm hebben die jij wil.

Truc

De 16-jarige Gabriella Robles deelde op Twitter het resultaat van haar zelf geverfde wenkies, en iedereen is in shock van hoe mooi en strak het eruitziet. Haar trucje is overigens heel easy. Zo maakt ze de huid rondom haar wenkbrauwen goed schoon met een alcoholdoekje, brengt ze vervolgens witte olieverf aan op haar wenkbrauwen en maakt ze met een penseel de gewenste vorm.

Lees ook: Wist je dat je je primer ook hiervoor kunt gebruiken?

Slecht voor de huid

Doordat ze olieverf aanbracht, kan de verf niet op de rest van haar huid komen. Ondanks haar goede denkwijze, is olieverf niet per se het beste product om voor je gezicht te gebruiken. Iets als kokosolie of vaseline is beter om op te smeren, alleen moet je dat dan wel eerst droog zien te krijgen. Een andere tip is om met een oogpotlood de vorm die je wil te tekenen en die daarna in te vullen met de verf.

Desondanks zagen haar wenkbrauwen er na het verven uit als de perfecte Instagramwenkbrauw en een hoop mensen zijn laaiend enthousiast over het resultaat. Het is in ieder geval een goedkope en zeer slimme oplossing voor on fleek wenkies.

Bron: Glamour US Beeld: Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook