Manager geeft meer duidelijkheid over breuk Yolanthe en Wesley

Het is allemaal een beetje vaag rondom het glamour koppel.

Lees ook

Er gaan een hele hoop geruchten rond over glamour couple Yolanthe en Wesley, maar wat er nou echt gaande is blijft allemaal een beetje onduidelijk. De manager van Yolanthe, Xenia Kasper, geeft daarom nog een korte update.

Verknald

Dinsdag kondigde het koppel uit elkaar te gaan en een mediastop in te lassen. Dit was bij Wesley maar van korte duur. Woensdag plaatste hij een foto op Instagram met de tekst: "Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden." Dat leverde een hoop vragen op en dus sprak RTL zowel de manager van Wesley als die van Yolanthe.

Lees ook: Wesley Sneijder reageert op scheiding met Yolanthe

Grappen

De reden waarom de profvoetballer de foto op Instagram zette, was om alle negatieve reacties rondom Yolanthe te verminderen. Nadat de breuk aangekondigd werd, gingen er veel grappen over de brunette rond. In de tijd dat zij en Jan Smit uit elkaar gingen, had ze volgens ex-schoonmoeder Gerda Smit 'alles meegenomen' en 'was alles weg'. Dat vond Wesley niet leuk en besloot daarom de schuld op zichzelf neer te leggen.

Het management van Yolanthe bevestigt dat de twee nog niet gescheiden zijn en dat ze dat ook niet gezegd hebben. "Wij hebben gisteren niet gecommuniceerd dat ze gaan scheiden. Ze gaan uit elkaar", aldus Xenia. Het is nog allemaal een beetje vaag rondom de situatie van Yolanthe en Wesley, maar wellicht zien ze nog licht aan het einde van de tunnel en besluiten ze te vechten voor hun huwelijk.

Bron: RTL Beeld: RTL, BSR

Laatste nieuws

Zie ook