Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Carice van Houten in tranen na laatste scène Game of Thrones

De laatste opnames van de hitserie Game of Thrones viel de actrice zwaarder dan gedacht. "Ik huilde veel", vertelt de 42-jarige actrice in een interview met de Britse Country and Town House. "Je weet dat het einde in zicht is en daar bereid je je op voor, maar toch komt het als een schok. Ik was verrast door hoe emotioneel ik werd. Het is niet zomaar een rol, maar zeven jaar van je leven die tot een eind komen."

Waylon wil dolgraag nog meer kinderen met Bibi

Eind november werden Bibi en Waylon trotse ouders van dochter Teddy, maar als het aan hen ligt blijft het niet bij één. "Die kleine is nu drie maanden. Ik denk dat ik voorlopig nog wel in de kinderen zit", vertelt de zanger aan het AD. "Als het ons gegeven is, natuurlijk. Bibi wil er meer, ik ook. Twee, drie, zou zomaar kunnen. Het geeft me zoveel rust, richting en het relativeert alles weg. Dat is een heerlijk gevoel."

De verschillende kledingkeuzes op Temptation Island zorgen voor hilarische reacties

Het natte shirt van Rick Brandsteder in de eerste aflevering van Temptation Island, riep een hoop vragen op. Maar dat Roger in een coltrui loopt op het warme eiland, vinden veel kijkers nog verbazingwekkender. Op Instagram en Facebook plaatst Michella Kox een foto van de twee naast elkaar en veel kijkers liggen dubbel van het lachen. Dat dit op hetzelfde moment is opgenomen en op hetzelfde eiland, zou je bijna niet geloven.

Bron: Nu Beeld: Instagram, BSR, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook