Duncan Laurence verrast met live-optreden songfestivalnummer

Het internet is lyrisch!

Lees ook

Duncan Laurence (24), die ons kikkerlandje dit jaar gaat vertegenwoordigen op het Songfestival, presenteerde zijn song Arcade donderdagavond in De Wereld Draait Door. Sindsdien krijgt hij bijna alleen maar positieve reacties. Op internet gaat de zanger nu zelfs viral!

Reacties

Wereldwijd stromen de comments binnen. 'Wow, dit is hoe je het Songfestival wint', 'Ik kan niet stoppen met huilen!', 'Dit is één van de beste inzendingen van dit jaar' en 'Live is het nummer veel beter!' is een greep uit de vele reacties. Internationale Songfestivalfans zijn dus erg onder de indruk van Duncan. Zou dit eindelijk de winst voor Nederland betekenen?

Lees ook: Waylon over 'ruzie' met Ilse DeLange

Moeilijke periode

Eerder vertelde de zanger hoe het lied tot stand is gekomen. Zo blijkt hij het lied tijdens zijn studie aan de Rockacademie te hebben gemaakt. Hij schreef het nummer destijds voor een goede vriendin, waarvan hij helaas op jonge leeftijd afscheid heeft moeten nemen.

"Ik heb het daar altijd heel moeilijk mee gehad. Zij had de liefde van haar leven en op een gegeven moment was die er niet meer. Tot het einde heeft zij gehoopt dat hij terug zou komen. Die hoop heb ik in Arcade gestopt", aldus Duncan.

Optreden

Bekijk het live-optreden hieronder! Ben jij ook zo onder de indruk?

Bron & Beeld: DWDD

Laatste nieuws

Zie ook