Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Roxeanne Hazes weigert met hologram vader op te treden

André Hazes treedt komende week tijdens een nieuwe reeks Holland zingt Hazes voor het eerst op met een hologram van hun vader. De zangeres werd daar zelf ook voor gevraagd, maar ze bedankte vriendelijk. “Ik heb er voor gekozen om niet met het hologram op te treden”, zegt Roxeanne tegen ANP Video. “Het is mij ook gevraagd om te doen, maar ik voel daar niet zo heel veel voor.”

Roxeanne vindt zichzelf, ondanks dat ze André’s dochter is, ook niet de aangewezen persoon. “Ik zou dat heel moeilijk vinden om te doen.” Roxeanne is blij dat haar broertje het wel doet. Ze kan en wil nog niet te veel verklappen maar het is volgens haar indrukwekkend. “Ik heb het hologram al gezien. Het is echt ontzettend bijzonder”, vertelt ze. “Het wordt sowieso een heel mooi kippenvelmomentje.”

Justin Bieber roept fans op om voor hem te bidden

De zanger weet niet meer waar hij het zoeken moet. Al langere tijd kampt hij met depressies, en ook nu zit Justin in een donkere periode. Op Instagram slaakt hij dan ook een noodkreet. "Ik wilde jullie even laten wat ik op dit moment doormaak. Ik heb veel geworsteld. Ik voel me alleen maar verbroken en gek. Ik stuiter altijd terug, dus ik ben niet bezorgd, maar wilde alleen even contact zoeken en jullie vragen om voor me te bidden. God is trouw en jullie gebed werkt echt. Bedankt.”

Glee-actrice Lea Michele gaat trouwen

Wedding bells! De actrice laat aan People weten zaterdag in het huwelijksbootje te zijn gestapt met liefde Zandy Reich. "We zijn dolblij dat we nu getrouwd zijn en dankbaar dat we onze vrienden en familie om ons heen weten. En het allerbelangrijkst: we zijn dolgelukkig dat we de rest van ons leven samen kunnen doorbrengen.”

Bron: Telegraaf, BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook