12 Meest bizarre gevonden voorwerpen in de NS

Dit verwacht je echt niet!

Lees ook

Het is jou vast weleens overkomen: je laat iets per ongeluk in de trein liggen, vervolgens denkende dat je het nooit meer terug kunt krijgen. Niet dus, want de Nederlandse Spoorwegen vindt dagelijks allerlei dingen terug die achtergebleven zijn. En daar zitten aardig wat aparte objecten tussen.

Gevonden voorwerpen

Van tuinkabouters tot een complete scootmobiel, er wordt van alles in de trein achtergelaten. Uiteraard zijn dat wel heel bijzondere gevonden voorwerpen, want over het algemeen zijn het de ‘normale’ dingen die mensen vergeten mee te nemen.

“De voorwerpen die worden vergeten, wisselen per seizoen. Op een zonnige winterdag laten mensen in hun handschoenen liggen, terwijl tijdens het festivalseizoen matjes en tentjes in de trein achterblijven. Uiteindelijk wordt slechts 60 procent van de gevonden voorwerpen door de eigenaar opgehaald en gaat de rest na drie maanden naar een opkoper."

Lees ook: Dit is waarom je in de trein net voor het eindstation wakker schrikt

Kunstgebit

Benieuwd voor bizarre dingen er allemaal achter worden gelaten in de trein? We hebben de meest spraakmakende voorwerpen voor je op een rijtje gezet.

1. Kunstgebitten

2. Scootmobiel

3. Een houten kist met as erin

4. Hamster

5. Tuinkabouters

6. Opblaas dinosaurus

7. Printer

8. Koffiezetapparaat

9. Teddybeer van bijna twee meter

10. Ski’s

11. Flatscreen tv

12. Elektrische driewieler

Bron: RTL Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook