Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Misdaadserie The Blacklist krijgt zevende seizoen

Goed nieuws voor fan van The Blacklist! De Amerikaanse zender NBC gaat namelijk nog minimaal een seizoen door met de misdaadserie. De vaste cast zal ook in het zevende seizoen weer volledig te zien zijn.

Jennifer Lopez voor miljoenen aan vinger hangen

De zangeres is goed verwend door haar verloofde. Alex Rodriguez heeft de 49-jarige beauty namelijk een verlovingsring cadeau gedaan, die volgens meerdere juweliers tussen de 1 en 5 miljoen gekost heeft. De twee maakten afgelopen weekend bekend verloofd te zijn. Wanneer de bruiloft op de agenda staat is nog niet duidelijk.

Luizenmoeder binnenkort ook in Duitsland te zien

Zender Sat 1 werkt aan een Duitstalige versie van de succesvolle Nederlandse komedieserie. De opnames van Die Läusemutter zijn onlangs van start gegaan. Dat vertelt regisseur Albert Jan van Rees, die de serie maakt, in een interview met de NOS. Een aantal zaken in het script moest wel “verduitst” worden, vertelt Van Rees. Zo is het begrip ‘luizenmoeder’ in Duitsland niet bekend en wordt er geen Sinterklaas gevierd. Daarom gingen de makers op zoek naar andere thema's die het land bezighouden.

Bron: BuzzE, Telegraaf, Nu.nl

Laatste nieuws

Zie ook