Monica apetrots op liefde Lars

Al wordt het elkaar ook veel missen.

Lees ook

Het gaat goed met de carrière van Lars Veldwijk, en daar is grote liefde Monica Geuze apetrots op. De voetballer die naast een Nederlands paspoort ook over een Zuid-Afrikaans document beschikt, is namelijk geselecteerd om voor het nationale elftal te gaan spelen.

Trots

Op Instagram laat de voetballer dolblij te zijn met de selectie. "Het is een grote eer om terug te keren in het nationale team Bafana Bafana. Ik kijk ernaar uit", schrijft hij. Zijn grote liefde en moeder van dochtertje Zara-Lizzy, laat weten onwijs trots te zijn op haar hubby.

Lees ook: Monica Geuze in nieuw programma TLC

Lange tijd missen

Maar dat betekent dat ze hem ook af en toe moet missen. Als het team zich weet te kwalificeren voor de Africa Cup – ze hebben slechts een punt nodig – dan zal Monica hem in het 'ergste' geval van 21 juni tot 19 juli moeten missen. Wanneer Lars en zijn team het weten te schoppen tot de finale, zal hij namelijk de hele periode in Afrika verblijven.

Ach, gelukkig is de 23-jarige inmiddels wel wat gewend en wie weet komt ze hem te zijner tijd samen met Mason en Zara-Lizzy aanmoedigen.

Bron: AD Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook