Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Brody en Chloe alweer uit elkaar

De Temptation Island-verleidster en Ex On The Beach: Double Dutch-kandidaat leken elkaar helemaal gevonden te hebben. Toch blijkt de liefde maar van korte duur te zijn. De twee realitysterren zouden nu namelijk alweer uit elkaar zijn. De twee hebben elkaar volgens Cosmopolitan ontvolgd op social media. Ook zou Brody de tekst 'call me when you realize' op zijn Instagram Stories hebben geplaatst. Hmm…

Monique Westenberg scoort met boek

Het prentenboek Dunya van Monique heeft in de eerste week na de release meteen een plek in de top tien van de Bestseller 60 bemachtigd. Het boek over haar overleden hond staat op plek negen van de lijst van Stichting CPNB. In het boek legt Monique aan kinderen uit wat er gebeurt als er een huisdier overlijdt. Aan de hand van vrolijke tekeningen wordt het levensverhaal van pitbull Dunya, die vorig jaar op 14-jarige leeftijd overleed, verteld.

Katie Price komt niet opdagen in rechtbank

Het fotomodel kwam woensdag niet opdagen in de rechtbank, wat haar op kritiek kwam te staan van de rechter. De 40-jarige Britse tv-persoonlijkheid uit West Sussex moest verschijnen voor de rechtbank in Crawley, voor twee aanklachten wegens beledigingen en bedreigingen in Shipley in september vorig jaar. De rechter vond dat Katie met haar afwezigheid geen respect toonde voor het rechtssysteem, meldt de BBC. Price blijkt in het buitenland te verblijven. "Ze heeft niet de moeite genomen om vandaag te komen. Blijkbaar heeft ze iets belangrijks te doen", zei de rechter. De hoorzitting is daarom een week opgeschort naar woensdag 20 maart.

Bron: BuzzE, Cosmopolitan Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook