Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Carice van Houten open over moederschap

Carice van Houten is naar eigen zeggen flink veranderd na de komst van haar zoontje Monte. "Ik voel me wel wat meer als een open wond sinds ik een kind heb", vertelde de actrice in Shownieuws.

"Ik ben veel emotioneler en ik kan makkelijker huilen", zegt Carice, die in 2016 moeder werd. "Misschien is het een combinatie van de dood van mijn vader en het ouder worden."

Door zoon Monte kijkt de Game of Thrones-actrice ook anders naar haar werk en is ze kritischer bij het aannemen van rollen. "Het echte leven is waar m'n kind is", legt Carice uit. "Ik merk dat ik meer 'picky' word in mijn keuzes. Is het het waard om weg van m'n kind te gaan?"

P!nk adopteert hondje tijdens tournee

P!nk heeft zichzelf en haar familie een mooi souvenir gegeven na haar optreden in Nashville, Tennessee. De zangeres liet op Instagram weten een puppy uit het asiel te hebben geadopteerd die eerder gered werd door de Nashville Humane Association.

"Heel veel dank NHA, dat jullie een aantal puppies brachten waarmee we konden spelen. Natuurlijk hebben we er eentje mee naar huis genomen. Dit is onze 'rescue dog' Nash."

Luke Perry is begraven in Tennessee

Luke Perry is eerder deze week naar zijn laatste rustplaats gebracht vlakbij de stad Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee. Hij werd geboren in de staat Ohio, maar had een boerderij in het plaatsje Vanleer, Tennessee. Hier woonde de acteur een groot deel van zijn tijd sinds de jaren '90.

De Beverly Hills 90210-ster overleed op 4 maart, nadat hij de week ervoor een beroerte kreeg waarvan hij niet meer herstelde.

Laatste nieuws

Zie ook