Beautyliefhebbers in de ban van Aldi’s budgetproof concealer

Concealer, wat zouden we zonder moeten?

Naast geweldige look-alike sloffen van UGG, de allerbeste wijn van slechts €6 en fashionable regenjassen voor een druilerige dag als deze, heeft budgetsupermarkt Aldi nu naar verluidt ook een toppertje in de beautyschappen liggen.

Budgetvariant

Concealer, wat zouden we zonder moeten? Een likje onder je ogen en die zware nacht is gelijk een stuk minder zichtbaar. Nu smeren we graag met dure en bekende crèmes, maar ook de budgetvariant van Lacura levert volgens Glamour UK prima werk.

Lees ook: De leukste teddy coats vind je vanaf morgen bij Aldi

Look-alike YSL

Niet zo gek dat beautyliefhebbers groot fan zijn van het budgetproduct. Het product dat qua uiterlijk precies op de Touche Eclat van Yves Saint Laurent lijkt, zou ook qua effect een echte musthave voor je beauty stash zijn. Overigens zou het niet alleen ideaal zijn om donkere kringen en onzuiverheden weg te werken, ook is het naar verluidt de ideale basis voor onder je oogschaduw. Klinkt goed, toch?

De concealer is op de Britse site van Aldi al volledig uitverkocht, maar in de winkel zouden ze nog wel verkrijgbaar zijn. Het is helaas nog niet bekend of de producten ook in ons land in de winkelschappen terechtkomen.

Bron: Glamour UK Beeld: BSR

Laatste nieuws