Ruud Feltkamp is woedend

Hij is de dupe van een hoop nep berichten

Lees ook

De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Ruud Feltkamp is helemaal klaar met de nep advertenties die bitcoininvesteringen aanprijzen waarvoor hij gebruikt wordt en dus heeft hij aangeklopt bij de politie.

Irritant

Na zijn carrière in GTST besloot hij de bitcoin-wereld in te duiken en richtte zijn eigen bedrijf op. Helaas wordt dat nu tegen hem gebruikt door nep advertenties waarop hij te zien is. "Het is heel irritant", laat hij weten aan het AD.

"Dagelijks krijg ik meldingen dat mensen mij zien op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn: noem het maar op." De advertenties worden op social media rondverspreid en heeft al maatregelen genomen door op zijn eigen Instagram account bekend te maken dat hij niet adverteert.

Lees ook: WIDM-winnares Sarah Chronis binnenkort te zien in GTST

Reputatie

Toch zijn er wel een aantal mensen de dupe van phising. "Dit is echt vervelend voor mensen die erin trappen, die hebben het vaak al niet breed, maar ook voor mezelf. Ik probeer met eerlijk en hard werk een goede reputatie op te bouwen, en dan wordt je naam misbruikt door een paar van die flapdrollen."

Bron: NU Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook