Busted: Kim Kardashian is copycat van Naomi Campbell

Wait, what!

Per ongeluk dezelfde outfit als een andere celebrity aantrekken kan iedereen gebeuren. Maar, wanneer je vijf keer met dezelfde jurk wordt gespot begint het toch wel op te vallen. Kim Kardashian lijkt de outfits van supermodel Naomi Campbell te kopiëren en dat blijft niet langer onopgemerkt.

Op heterdaad betrapt

De speculaties begonnen allemaal bij de bruiloft van Chance the Rapper, waar Kim gespot werd in een vintage jurk van Versace. Er ging een lichtje branden bij een scherpe twitteraar. Zij merkte op dat Naomi jaren geleden op de catwalk heeft gelopen in precies hetzelfde exemplaar. Het duurde niet lang tot er meer gelijkenissen opdoken.

Dezelfde jurken

Kim Kardashian zou in totaal vijf looks van het Britse model hebben nageaapt. Het gaat om een luipaardpakje van Alaïa, twee zilveren jurken van Versace en een zwarte uit de Miss S&M collectie van Versace.

Kim zelf heeft nog geen uitspraak over de "beschuldigingen" gedaan. Wel heeft ze in een eerder interview aangegeven dat Naomi één van haar grootste stijliconen is. En dat moge duidelijk zijn!

Bron: Marie Claire, Beeld: BSR

Laatste nieuws