Kijkers beleven éindelijk hoogtepunt bij Temptation Island

He he, eindelijk iets leuks!

Lees ook

Temptation Island, waar blijft alle juice? Tot nu vinden de kijkers de afleveringen maar matig en het hoogtepunt tot nu toe heeft dan ook niks met verleiding of misstappen te maken.

Saai

Hoewel het misschien cru en niet gepast is, zijn kijkers not amused met het huidige seizoen. De verleiding is matig, de kandidaten zijn volgens velen saai en het lijkt er af en toe net op alsof zowel de kandidaten als de verleidsters gewoon even zin hadden in een gratis vakantie.

Lees ook: Laatste Temptation Island VIPS-koppel bekendgemaakt

Sfeermaker

Toch kan het je niet ontgaan zijn dat er in ieder geval een sfeermaker tussen de kandidaten zit. Waar zijn metgezellen Morgan en Roger elke avond vroeg hun nest induiken, vindt Sidney het maar al te gezellig tussen al dat vrouwelijk schoon. Maar hoewel zij op elk goed moment moeten toeslaan, werd Sidney ook door hen gisteren in de steek gelaten.

Rapcarrière

Want waar iedereen zijn bed opzocht, vond Sidney het nog veel te gezellig om te slapen. Hij bleek daarin helaas de enige. Hoewel zijn temptation Demi nog heel even bij hem bleef, hield ook zij het op een gegeven moment voor gezien. Het vervolg? Een eenzame Sidney die uit verveling maar eens kijkt of er na Temptation Island wellicht een rapcarrière in het verschiet ligt.

Bekijk hieronder en oordeel zelf!

Beeld: Twitter, RTL

Laatste nieuws

Zie ook