Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fajah Lourens wil soulmate wel vinden met programma

De fitness goeroe zou best op zoek willen gaan naar een man in een tv-programma. Een show als Wie wordt de man van Froukje?, waarin Froukje de Both op zoek ging naar haal soulmate, ziet ze wel zitten. "Dat vond ik hilarisch. Het lijkt me leuk als mijn vriendinnen op jacht gaan naar een man voor mij", zegt het model in De Telegraaf. Wel heeft ze een lijstje van eisen waar een toekomstige vlam aan moet voldoen. "Ik wil iemand die zelfstandig is, humor heeft en spiritueel is. Een beetje van dit, een beetje van dat. Ach, alles bij elkaar een heel boekwerk."

Toch zou ze niet snel meedoen aan een programma als Adam Zkt. Eva, waarbij kandidaten naakt op een onbewoond eiland op zoek gaan naar de ware. "Kom op, daar vind je je vent toch niet?" Ook Temptation Island, waarvoor ze was gevraagd als verleidster, ziet ze niet zitten. "Alsjeblieft zeg, wat een onzinprogramma is dat. Ik zou het niet eens willen presenteren. Dat is ziekelijk. Je bent bewust bezig met het kapot maken van relaties door de beelden bij het kampvuur te verknippen."

Temptations Niels vindt casting huidig seizoen maar matig

De echte Temptation Island kenner – hij deed zowel aan het normale seizoen als de VIPS-variant mee – is niet echt onder de indruk van het huidige seizoen. "Ze hadden wel wat meer mogen doorvragen hoe een persoon nou is. Heel veel van de kandidaten geven ook aan van 'ja, zo ben ik gewoon'." Maar volgens hem ligt het niet alleen aan de kandidaten, maar zijn ook de verleid(st)ers niet meer zoals het ooit is geweest.

"Er zitten er wel een paar bij die wel echt hun best doen. Maar weet je, die mensen stellen zich ook niet heel echt open, dus dan wordt het wel heel erg moeilijk om het ijs te breken", aldus Niels. Enne, hij kan er inmiddels over meepraten. Zelf ging hij maar liefst twee keer de mist in. Misschien dat de kandidaten extra goed naar hem hebben gekeken, om zo te zien hoe het dus níet moet!?

Barbie bevestigt nieuwe liefde met intiem filmpje

Eerder maakte ze al met een foto bekend tot op haar oren verliefd te zijn, en ook nu slingert de realityster weer een nieuw filmpje de wereld in. Barbie is sinds kort dolgelukkig met Maron, de rechterhand van DJ Jean, en dat mag iedereen nu weten. Het is voor Barbie te hopen dat dit liefdesgeluk wel standhoudt. Het is haar in ieder geval enorm gegund.

Bron: BuzzE, Nu.nl, Show Beeld: Instagram, YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook