ZARA heeft héél groot nieuws

Dreams come true!

Lees ook

Nu zijn we sowieso al groot fan van alles wat in de rekken bij ZARA hangt, maar de Spaanse winkelketen heeft nu nóg een reden om je salaris aan uit te geven.

Customizen

Het liefst zouden we de gehele collectie van het merk rechtstreeks in onze garderobe hangen, en nu er een customize-afdeling komt zijn we al helemaal in onze nopjes. Om te voorkomen dat je er net zo uitziet als de rest, kun je vanaf eind deze maand je kleding helemaal customizen.

Lees ook: Waarom deze ZARA-schoen hét item voor de zomer is

Pop-up store

Denk bijvoorbeeld aan een denim jack waar je je eigen naam op laat borduren, of juist een leuke catchy tekst op de knieën van je nieuwste jeans. In de pop-up kun je namelijk verschillende woorden op dertien verschillende denimontwerpen uit de TRF-collectie laten zetten. Hoe leuk? Enne, het leuke is dat het je geen cent extra kost. Het customizen is namelijk for free, al zit er wel een 'maar' aan vast. Mocht je achteraf namelijk spijt hebben van je creatie, dan is het helaas niet mogelijk om te ruilen.

De pop-up store zal 27 maart in ZARA Amsterdam geopend worden. Hoelang je je kleding kunt laten customizen is niet bekend.

Bron: NSBML Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook