Sidney klapt uit de school over terugvlucht met Temptation-kandidaten

Ai, het liep behoorlijk uit de hand.

Lees ook

Iedereen wacht in spanning af tot er eindelijk iets gaat gebeuren in de twee villa's van Temptation Island. Hoewel de beelden er telkens veelbelovend uit zien, valt het toch een beetje tegen. Maar misschien was de terugvlucht wel hetgeen dat je maar wat graag wil zien.

Uit de hand

Langzamerhand beginnen Heikki en Milou elkaar steeds meer te vergeten en ook Demi is niet heel blij met het losse gedrag van haar vriend Sidney. Mocht het nog meer uit de hand gaan lopen, dan snap je waarschijnlijk wel dat niet iedereen uitkijkt naar de terugvlucht waar de hele groep weer bij elkaar komt. Volgens Sidney is er in ieder geval genoeg boeiend beeldmateriaal.

Lees ook: Verleider Ricardo verlaat Temptation Island en dit is waarom

Bedreigingen

Bij Goedele On Top heeft de sextherapeut het met Sidney over de terugvlucht, waar hij vertelt hoe dat nou precies verliep. "Dat ging niet goed." Er werd volgens hem veel bedreigd en er zijn een hoop scheldwoorden gevallen. De blonde spierbundel hoopt zelfs dat de beelden worden uitgezonden, want hij vond het erg kinderachtig hoe sommigen deden.

"Niet iedereen was even volwassen na het programma als ik had gehoopt. Het was een beetje kinderachtig. Sommige mensen waren nog steeds een beetje met het programma bezig ondanks dat alle camera’s weg waren en we naar huis gingen." Wie weet loopt het dus nog behoorlijk uit de hand.

Bron: Goedele On Top Beeld: Temptation Island

Bron: Beautify Beeld: Goedele On Top, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook