De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Cara Delevingne siert de cover.

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Cara Delevingne siert de cover.

Deze week:

* De acteercarrière van Cara Delevingne gaat als een sneltrein en ook als model is she back in business, maar dit keer gaat het on het own terms.
* Je kent de termen hydrating en moisturizing natuurlijk wel, maar weet je eigenlijk wel het verschil en wat jouw huid nodig heeft?
* Krijgt Jennifer Lopez ein-de-lijk dat langverwachte aanzoek van soulmate A-Rod, is er meten een cheating rumour. Herhaalt de geschiedenis zich voor J.Lo?
* Model Lotte van der Zee overleed plots aan een hartstilstand tijdens wintersport. Patricia maakte hetzelfde mee met haar vriend.
* Niets is zo sterk als de band tussen moeder en dochter. Tess Milne, Estavana Polman en Loiza Lamers weten er alles van. "Door mijn moeder ben ik zo sterk."
* Het idee achter de Netflix-serie Dirty John is origineel: jonge blondine steekt uit zelfverdediging haar stiefvader neer. Helaas voor Terra Newell (27) is het haar eigen ervaring. Maar, ze geeft er nu een positieve draai aan als influencer.
* De kinderen van celebs kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het vullen van hun cv, dus timmeren ze alvast zelf aan de weg.
* De een kan zich lavenloos drinken en de ander is na twee wijntjes van het padje af. Hoor jij bij de laatste groep? Wees er maar blij mee.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Laatste nieuws