Met deze tool wordt nagels lakken makkelijker dan ooit

Handig!!
Met deze tool wordt nagels lakken makkelijker dan ooit

Het lakken van je eigen nagels is elke keer weer een uitdaging. Op een of andere manier blijft het een lastig klusje en zit de nagellak vaak o-ver-al. Hoe dan!? Gelukkig is er nu een oplossing die het lakken veel makkelijker zou moeten maken.

"Poppy"

Sarah Gibson Tuttle, de oprichter van de Olive & June Salon in Beverly Hills, Californië, heeft dé oplossing gevonden om het lakken van je eigen nagels heel gemakkelijk te maken. De tool die zij heeft ontworpen noemt ze 'Poppy' en daarmee zou je je nagels kunnen lakken als een pro.

Lees ook: Dit zijn de nagellaktrends van het voorjaar

Hulpmiddel

Poppy is een hulpmiddel dat je op de dop van je nagellakpotje kunt zetten en daarmee meer grip hebt en je hand kunt stabiliseren. Het zou moeten voorkomen dat je hierdoor buiten je nagelriemen lakt. Geen vlekken meer dus! Helaas is Poppy nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar hopelijk gebeurt dat heel snel. Deze handige tool kunnen wij namelijk wel goed gebruiken. Jij ook?

Dit bericht bekijken op Instagram

Hello Poppy! Byeeee I can’t paint my nails. #💅bypoppy

Een bericht gedeeld door Olive & June (@oliveandjune) op

Bron: Instyle Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f71556503fcb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });