Gordon en Gerard hebben een verdrietige mededeling

Wat jammer!

Oh no… say it ain't so! Geer & Goor is niet meer. De koek is op voor de vaak kibbelende zusters, en dat vinden we toch een dingetje.

Verhuizing

Door de verhuizing van Gordon van RTL naar Talpa, is het voor het hilarische tv-programma Geer & Goor einde verhaal. Want waar Gordon voor mediamagnaat John de Mol aan de slag gaat, heeft Gerard Joling een exclusief contract voor twee jaar bij RTL getekend.

Lees ook: Zien: Gerard Joling wordt verward met koning Willem-Alexander

The Voice Senior

"Samenwerken met Gordon, dat ziet er voorlopig niet naar uit’’, bevestigde de zanger gisteravond bij RTL Boulevard. De twee werkten jarenlang samen voor programma's als Joling & Gordon over de vloer en Geer & Goor: Effe geen cent te makken. Ook maakten zij zich de afgelopen jaren hard voor de ouderen in ons land, waar ze met een flinke dosis humor een paar mooie seizoenen wisten neer te zetten.

Helaas is daar nu voorlopig een einde aan gekomen. Het is nog niet bekend of dat Gerard en Gordon een duo zullen vormen bij The Voice Senior. Omdat dit een programma uit de koker van John de Mol is, zou hij zijn 'werknemer' hiervoor wellicht een vrijbrief kunnen geven.

Bron: AD Beeld: BSR

Laatste nieuws