Verleidster Emma doet boekje open over Temptation Island

Juicy!

Lees ook

Zoals het er nu uitziet, lijkt er nog altijd niets te gaan gebeuren in het warme Thailand waar de koppels en verleid(st)ers zich bevinden voor Temptation Island. Temptation-fans noemen dit seizoen de saaiste ooit, maar verleidster Emma staat nog op het punt van toeslaan.

Gehuild

De eerste paar dagen voelde Emma zich totaal niet thuis in de villa. We hebben haar ook nog niet veel voorbij zien komen in het programma. Daar kreeg ze een hoop vragen over en klaart daarom de lucht. "De verklaring voor mijn ‘afwezigheid’ is simpel. Bij de start van Temptation had ik het bijzonder zwaar. Ik heb letterlijk gejankt om naar huis te mogen", vertelt ze aan het Belgische Het Laatste Nieuws. "Ik werk in de horeca en ben het gewend om constant onder de mensen te zijn. Daar in Thailand, zo zonder iemand uit mijn vertrouwde omgeving, had ik het erg lastig."

Lees ook: Sidney klapt uit de school over terugvlucht met Temptation-kandidaten

Ergernissen

Ook achter de schermen was het lang niet altijd gezellig. "Vrouwen onder elkaar… je kent dat, da’s niet helemaal mijn ding." Ergernissen kwamen al snel naar boven en ze waren allemaal andere types, volgens Emma. "En dan de mannen, tja… Ik heb ze niet zelf mogen kiezen, hé."

Rol vervuld

Maar ondanks dat we Emma nog niet veel in beeld gezien hebben, vindt ze dat ze haar rol als verleidster wel heeft vervuld. "Kijken is de boodschap als je wil weten wat ik bedoel. Flauw beginnen, maar sterk eindigen? Zoiets zeker", vertelt ze geheimzinnig.

Bron: RTL Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook