Zo zag Farrah Abraham er voor alle plastische chirurgie uit

Een aantal jaar geleden zag ze er wel iets anders uit.

Lees ook

De realityster draait inmiddels al een tijdje mee in de showbizz en de kans is dan ook maar klein dat je nog nooit van haar gehoord hebt. Farrah Abraham heeft zichzelf de afgelopen jaren aardig op de kaart weten te zetten, maar door de jaren heen is ze ook het één en ander veranderd.

Plastische chirurgie

Farrah maakte haar entree in de realityshow 16 and Pregnant en schitterde daarna nog in de vervolgserie Teen Mom. De realityster ligt al jaren onder een vergrootglas en ook haar veranderde uiterlijk werd vaak niet onbesproken.

Naarmate de blondine meerdere keren per week op televisie te zien was, werd ze ook steeds meer het onderwerp van gesprek in de media. Hoewel ook haar manier van opvoeden en de band met haar ouders vaak kritiek kregen, waren het vooral haar bezoekjes aan de plastische chirurgie waar mensen zich zorgen om maakten.

Lees ook: Teen Mom-Farrah Abraham reageert op enorme misser tijdens Cannes

Veranderd

Nadat ze met de realityshow begon, is de inmiddels 27-jarige Farrah enorm veranderd. Naast dat ze haar haarkleur verschillende kleuren heeft gegeven, heeft ze ook aan haar neus en lippen laten sleutelen.

Beniewd hoe Farrah er in the good old days ook alweer uitzag? Bekijk het hieronder:

Beeld: Facebook, BSR

Laatste nieuws

Zie ook