Douwe Bob krijgt flinke boete voor bedreiging

Ai!

Lees ook

Douwe Bob (26) heeft het bont gemaakt. De zanger krijgt een fikse boete van €1500 wegens bedreiging en rijden onder invloed.

Misdaad

Op 2 november vorig jaar bracht de zanger zijn onwel geworden vriendin in zijn Biro (brommobiel) naar het ziekenhuis in Amsterdam-Oost. Op dat moment was hij onder invloed van alcohol. Eenmaal in het ziekenhuis heeft hij twee beveiligers uitgescholden en bedreigd. De beveiligers hebben hem buiten gezet en de deur op slot gedaan. De gealarmeerde politie hield de zanger aan.

Lees ook: Douwe Bob drinkt flessen alcohol leeg

Spijt

Donderdag kreeg Douwe te horen dat hij een boete van €1500 moet betalen. Dat viel nog mee, aangezien de officier van justitie ook een werkstraf van veertig uur en een rijverbod van vier maanden eiste. "Ik schaam me", liet hij weten. Aangezien de zanger zich in een paniektoestand bevond en tijdens de rechtszaak spijt betoog, hield de rechter het bij een geldboete. In december kreeg hij ook al voor drie maanden een rijverbod wegens rijden onder invloed.

De dag na het incident ging hij langs bij het ziekenhuis met een bos bloemen om zijn excuses te maken bij het personeel. Op Facebook geeft hij toe zich te schamen.

Bron: Marie Claire Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook