Insider klapt uit de school over rest van het seizoen Temptation Island

Ooooooh!

Lees ook

Fans zijn het er wel over eens: het huidige seizoen van Temptation Island is best boring. Zo moeten sommigen na het eten naar bed, praten de kandidaten alleen maar over hun lief en is de spanning héél ver te zoeken. Het programma is niet meer wat het was, en volgens een gerucht hoeven we ook niks te verwachten.

Productie

Eerder vertelde presentatrice Annelien in een interview met Grazia dat dit seizoen anders wordt dan andere seizoenen. Meer kon ze niet zeggen, maar iemand anders denkt het wel te weten, laat een fan in een Temptation Island Facebookgroep weten.

Een insider zou nu uit de school hebben geklapt over het verdere verloop van het programma. Want hoewel alle kandidaten en verleid(st)ers roepen dat er nog wel wat gaat gebeuren, zou dit volgens iemand die bij productie werkt niet waar zijn.

Lees ook: Verleidster Emma doet boekje open over Temptation Island

Geruchten

Volgens de geruchten zou er niemand vreemdgaan – wat voor de koppels een goed teken is, ofcourse – en gaat er ook de komende afleveringen dus niks spannends gebeuren. Er zou zelfs overwogen zijn om het hele seizoen opnieuw te filmen met andere koppels. Wat hier precies van waar is, is natuurlijk nog maar de vraag. Daarvoor zullen we toch écht het hele seizoen moeten afwachten.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook