Aha: waarom Temptations Laura je bff is als je een relatie hebt

Tenminste, in real life...

Lees ook

Na lang wachten was daar dan eindelijk een beetje reuring bij Temptation Island. Morgan, Laura en Roger lagen voor het eerst niet voor tien uur in bed en leken zich weliswaar prima te vermaken tijdens de feestjes in de villa. Al had Laura het eerder druk met Milou, dan met de verleiding te weerstaan.

Cockblocker

Waar de Belgische blondine allergisch lijkt te zijn voor de mannen, vindt Milou alle aandacht die ze krijgt wél interessant. Ondanks dat haar lief Heikki alle beelden te zien krijgt, lijkt Milou nergens voor terug te deinzen.

Met een paar drankjes in haar mik gaat ze dan ook lekker los tijdens een feestje in de villa. Tot groot ongenoegen van 'mama' Laura. Als een ware cockblocker blijft Laura Milou eraan herinneren dat ze op Temptation Island zitten. Zo blijft ze aan haar zijde, vertelt ze dat ze zich moet inhouden en wordt ze zelfs een paar keer boos op haar. En dat valt bij de verleiders niet heel goed.

Lees ook: Insider klapt uit de school over rest van het seizoen Temptation Island

Mama Laura

Zo voel Jietse de ogen van Laura in zijn rug prikken en zou Milou volgens Timone al lang voor de bijl zijn gegaan als Laura zich er niet elke keer mee komt bemoeien. Kortom: Laura maakt zich allesbehalve geliefd in de villa en ook op Twitter raken fans inmiddels een beetje Laura-moe. Ai!

Eén ding is in ieder geval duidelijk: in real life is Laura je bff wanneer je een vriend hebt en er heel veel verleiding op de loer ligt. Maar in Temptation Island… Daar willen we toch meer spanning zien!

Beeld: Twitter, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook