Kylie Jenner maakt drastische beslissing voor KUWTK

Dit vinden we stiekem best jammer.

Lees ook

Fans van Keeping Up with the Kardashians zullen Stormi Webster voorlopig niet voorbij zien komen in de serie. Kylie Jenner heeft zelf geen problemen om haar leven vast te laten leggen door camera's, maar haar 1-jarige dochtertje wil ze de komende jaren uit de realityshow houden.

Zus Kim

Met deze beslissing treedt ze in de voetsporen van oudere zus Kim Kardashian. Zij besloot oudste dochter North West ook uit de serie te houden, voornamelijk omdat dit Kanye's wens was. Inmiddels zien we haar kinderen sporadisch voorbijkomen.

Voorlopig zal ook Kylie haar dochter dus niet herkenbaart in de show laten zien. "Ik wacht tot ze oud genoeg is om die beslissing zelf te kunnen nemen", zegt de 21-jarige realityster in het tijdschrift Interview.

Lees ook: Is jou dit opgevallen aan de Instagramposts van Kylie en Jordyn?

Instagram

Ondanks dat Kylie zichzelf al vijftien seizoenen heeft laten filmen en uiterst actief is op social media zou ze soms ook best wat anoniemer willen zijn. "Eerlijk gezegd lijkt het me heerlijk om mijn telefoon weg te leggen en meer in het moment te leven."

Eerder haalde Kylie ook alle foto's van en met Stormi van Instagram. Dit door alle nare reacties die ze destijds kreeg. Even later besloot ze toch weer foto's van haar grootste trots met de wereld te delen.

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook