Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Adele en Jennifer Lawrence feesten in een gaybar en Temptation-verleidster Tisha is gevraagd voor Ex on the Beach.

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Adele en J-Law samen uit in gaybar

Voor wie het nog niet wist: Adele en Jennifer Lawrence zijn al jaren goed bevriend. Het duo verraste fans door een verschijning te maken in de gaybar Pieces in New York. Adele betrad zelfs het podium nog eventjes. Wish we were there.

Temptations Tisha ook gevraagd voor Ex on the Beach Double Dutch

Temptation Island-verleidster Tisha vertelt aan RTL dat ze ook is benaderd voor EOTBDD. “Ik heb een heel fijne band opgebouwd met de vrijgezelle dames. Maar ik had liever meegedaan aan een Temptation waarin de koppels iets heviger waren. Ik ben in de periode van Temptation Island ook gevraagd om mee te doen aan Ex on the Beach: Double Dutch. Dit heb ik toen geweigerd maar ze mogen me altijd contacteren.” Dus, de kans dat we Tisha ooit in EOTBDD zien, is groot.

Uri Geller wil Brexit tegenhouden

Mentalist Uri Geller heeft een brief geschreven aan Theresa May, waarin hij aanraadt om de Brexit niet door te laten gaan. "Ik waardeer je enorm”, schrijft Uri. "Toch zal ik je telepathisch van de Brexit weerhouden – en geloof me, tot iets dergelijks ben ik in staat.” To be continued…

Bron: Telegraaf, RTL, Instagram, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws