Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Scary Spice deelde het bed met Ginger Spice

Voormalig Spice Girl Mel B, ook wel bekend als Scary Spice, heeft onthuld dat ze ooit seks heeft gehad met Geri Halliwell, ook wel Ginger Spice. Volgens de 43-jarige zangeres was het een incident. "Het gebeurde gewoon", zegt ze in de show Piers Morgan's Life Stories. "Ze gaat me hierom haten", zei Mel over Geri, "want ze leeft nu een luxeleventje in haar villa, samen met haar man. We hebben er destijds om gelachen en het daarbij gelaten."

Diana Ross neemt het op voor Michael Jackson

In de discussie rond het seksueel misbruik door Michael Jackson heeft Diana Ross het opgenomen voor de King of Pop. Ze breekt op Twitter een lans voor Jackson, met wie ze al sinds diens kinderjaren bevriend was.

"Dit is wat mij deze ochtend aan het hart gaat", begint de 74-jarige zangeres haar bericht. "Ik geloof in en vertrouw op het feit dat Michael Jackson een bijzondere kracht was en is voor mijzelf en voor vele anderen." Ze sluit haar boodschap af met: "STOP, IN DE NAAM VAN DE LIEFDE".

Daarmee lijkt ze een oproep te doen om Jackson met rust te laten. Sinds het uitzenden van de documentaire Leaving Neverland ligt de zanger onder vuur, verschillende radiostations draaien Jacksons muziek bijvoorbeeld niet meer.

Pamela Anderson wil einde aan realityshows

Zelf deed ze ook mee aan een aantal realityseries, maar Pamela Anderson hoopt dat het genre snel wordt opgedoekt. Dat liet ze zondag weten op Twitter.

“Alsjeblieft, geen realityshow meer. Het is een epidemie van lelijkheid, oppervlakkige wedstrijdjes. Het is uitbuiting en gevaarlijk voor de artiest.” De Daily Mirror stelt dat Pamela hiermee reageert op de zelfmoord van Mike Thalassitis, een deelnemer aan de Britse datingshow Love Island. Volgens de krant was hij de 38e realitykandidaat die zichzelf van het leven beroofde.

Laatste nieuws

Zie ook