Dit sneaker styling & customizing event mag je niet missen

Ben jij erbij?
Dit sneaker styling & customizing event mag je niet missen

Woohoo, Timberland heeft de sneakerfamilie uitgebreid! Maak kennis met de nieuwste damessneaker: Delphiville. Enne, dat wordt natuurlijk ook gevierd.

Welcome, Delphiville!

De ugly dad sneaker trend is groter dan ooit. Dat weet ook Timberland en daarom hebben ze de Delphiville sneakers aan de collectie toegevoegd. Je hoeft er maar één blik op te werpen en je weet het: deze stoere stappers horen aan jouw voeten!

De Delphiville sneakers lopen niet alleen lekker, ze geven ook iedere outfit een stoere touch dankzij de chunky zool. En als we zeggen 'iedere outfit', dan bedoelen we ook écht iedere outfit. Trek ze aan naar kantoor onder een mooie pantalon, stijl ze onder een mom jeans en colbert voor een avondje borrelen met vriendinnen of draag ze met een girly jurkje als het zonnetje straks weer gaat schijnen. Wees niet bang om verschillende stijlen te mixen en matchen. Sporty met preppy en stoer met chic, alles kan en alles mag dit seizoen.

De Delphiville is er in zes verschillende kleuren, van basic beige en zwart tot opvallend goud en zilver. Hieronder zie je ze allemaal. Welke is jouw favoriet?

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

De gezichten van de campagne zijn de Londense Mary Charteris en Elyse Fox. Timberland heeft deze vrouwen niet zomaar gekozen; ze dragen dagelijks hun steentje bij aan de maatschappij.

DJ Mary maakt als activist deel uit van Project Zero, Save Wild Tigers en Wild Aid, omdat ze vindt dat grote merken meer oog moeten hebben voor hun impact op het milieu. Daar is Timberland het mee eens, zij gebruiken steeds vaker gerecyclede en biologische materialen.

Filmmaker Elyse Fox heeft een platform voor vrouwen die moeilijkheden ondervinden met hun mentale gezondheid. Ook Timberland is voor maatschappelijke initiatieven. Zo organiseren ze elk jaar een vrijwilligersdag voor medewerkers, waarbij zij samen de handen uit de mouwen steken voor milieu en maatschappij.

WEAR IT YOUR WAY event

Een nieuwe sneaker, dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Timberland presenteert daarom de nieuwe voorjaarscollectie tijdens WEAR IT YOUR WAY sneaker styling events in Nederland en België. In geselecteerde Timberland stores kun je een kijkje nemen in het speciale Delphiville Atelier. Daar kun je je schoenen personaliseren met gekleurde veters, veterbedeltjes, vetertips, sokken en pins. Teveel keus? No worries, er is ook een stylist aanwezig voor persoonlijk advies.

Waar en wanneer:

* 30 & 31 maart: Timberland store Rotterdam - Lijnbaan 84

* 6 & 7 april: Timberlandstore Antwerpen - Kammenstraat 44

Influencer Nathalie van den Berg zal haar eigen Delphiville customizen tussen 12u -14u

* 13 & 14 april: Timberland store Utrecht - Hoog Catharijne

Omcirkel (één van) deze data met gouden glitters in je agenda, want dit wil je niet missen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7089e38d9e9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });