Waarom iedereen het over deze spotgoedkope wenkbrauwgel heeft

Musthave!
Waarom iedereen het over deze spotgoedkope wenkbrauwgel heeft

De kracht van een goed paar wenkbrauwen is niet te ontkennen. Maar hoe krijg je perfecte wenkbrauwen à la Cara Delevingne? Met deze wenkbrauwgel!

Lees ook: Dit is 'm: de allergrootste wenkbrauwfail van 2018

Koopje

De Essence Make Me Brow Wenkbrauw Gel Mascara geeft je krachtige power-browsers zonder het dure prijskaartje. Yeah!De wenkbrauwgel belooft dunne haartjes te vormen en te verbeteren tot volledige, expressieve wenkbrauwen. Maar is dat ook écht zo? Daar lijkt het wel op, want hij gaat heel het internet over.

Reviews

Het regent vijfsterrenreviews op Amazon. Een tevreden koper schrijft: "Dit is waanzinnig goed en past goed bij mijn wenkbrauw en haarkleur. Het ziet er zo natuurlijk uit dat ik nooit meer terug ga naar een ander product. Ik wil niets anders meer!" Een ander schrijft: "Door dit product zien mijn wenkbrauwen er natuurlijk uit, maar nog steeds gedefinieerd."

Maar de gel heeft nog meer voordelen: "Ik gebruik dit product om spaarzame plekken in te vullen en grijze haren op mijn wenkbrauwen te verdoezelen. Wat ik ook fijn vind, is dat je het product makkelijk wegveegt. En het blijft de hele dag zitten!"

Nou, wij zijn benieuwd. Ga jij hem kopen?

Bron: Glamour, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f978ecc50899', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });