Monica Geuze: ‘Ik heb zo’n spijt’

"Dit is zo erg!"

Lees ook

Oh my! Moncia Geuze wist even niet wat ze met zichzelf aan moest toen ze besloot een pony bij zichzelf te knippen. Het ging helemaal mis, laat ze in haar nieuwste vlog zien.

Mislukt

Van de week plaatste de vlogger op Instagram al kiekjes van haar hair fail en nu laat ze in haar nieuwste vlog weten wat ze precies dacht op dat moment. Door een paar YouTube filmpjes te kijken, dacht ze het wel zelf te kunnen. "Ik moet nu die pony hebben", zegt ze.

Met volle moed ging ze aan de slag. "Ik verklaar mezelf compleet voor gek. Gaat het niet goed dan kan ik altijd nog naar de kapper gaan", vertelt ze heel optimistisch in haar vlog. En ja hoor, een paar minuten later belde ze wanhopig haar kapper.

Lees ook: De echte reden waarom Monica Geuze stopte met haar dj-carrière

Spijt

"Oh mijn god", is het eerste wat ze zegt en ze showt een klein beetje van haar mislukte pony. "Dit is zo erg!" Ze staat vol ongeloof voor de spiegel. "Waarom doe ik dit? Ik heb zo'n spijt." Gelukkig is de kapper van Monica in een mum van tijd bij haar om de boel te fixen. En met zijn magische handen heeft hij er weer wat moois van kunnen maken.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook