Komt RTL Late Night tóch terug?

Met deze presentator?
Komt RTL Late Night tóch terug?

Beau van Erven Dorens is naar eigen zeggen in gesprek met RTL over een eigen late night talkshow. Dit vertelde hij vanochtend in de ochtendshow van Qmusic. Zal hij Twan Huys gaan opvolgen?

Vervanger

Dat RTL Beau ziet als eventuele opvolger van Twan Huys voor het tv-programma, is niet verrassend. Beau verving namelijk Humberto Tan als een succesvolle zomerkracht. Toen Humberto weg moest, verwachtte Beau dan ook dat hij een telefoontje zou krijgen van de directie.

Lees ook: Zien: de 4 knappe zoons van Beau van Erven Dorens

Open sollicitatie

Dat gebeurde ook, maar niet met de boodschap die Van Erven Dorens in gedachten had. De directie meldde dat Twan Huys was gevraagd. "Dat vond ik zo ontzettend jammer! Die twee maanden dat ik Humberto verving, waren een soort open sollicitatie. Het was altijd mijn droom een talkshow te presenteren", vertelde hij tegen de Volkskrant.

Geheimzinnig

Vanmorgen vroeg Mattie Valk aan Beau of hij nog iets op de late avond bij RTL gaat doen en antwoordde Beau: "We zijn in gesprek, je ziet dat ik aan het glimlachen ben." Veel meer wilde Beau nog niet kwijt... Spannend!

Bron: RTL Boulevard, Televizier, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cc12366007', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });