The Hills-fans, opgelet! Nieuwe realityserie populair op Netflix

Must watch!
The Hills-fans, opgelet! Nieuwe realityserie populair op Netflix

Stel je eens voor dat de cast van The Hills aan de slag gaat als (moordende!) makelaars in de meest exclusieve en luxe huizen in Hollywood... Wil je zien toch? Maak kennis met de nieuwe serie Selling Sunset, die vanaf nu te bekijken is op Netflix.

Vastgoed

De achtdelige serie volgt een groep vrouwelijke makelaars uit de Oppenheim Group, die luxe huizen (lees: enorme villa's) verkopen aan welgestelde en beroemde klanten, waaronder Orlando Bloom.

Oppenheim Group is opgericht door tweeling Jason en Brett Oppenheim, die veel glamoureuze en ambitieuze vrouwen in dienst hebben. Deze vrouwen worden in de serie op zowel het professionele als persoonlijke vlak gevolgd. De serie geeft je ook een kijkje in de meest magnifieke en vorstelijke panden die je ooit hebt gezien.

Lees ook: Spin-off PLL levert nu al de nodige commotie op

Concurrentie

Maar de serie zou niet op The Hills lijken, zonder drama. Véél drama. We zullen niet te veel verklappen, maar dat de meiden een enorme bonus kunnen krijgen als ze een villa verkopen, zorgt voor enorme concurrentie. Je kunt in ieder geval een hoop spanning, drama en geroddel verwachten. Oei...

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Selling Sunset (@thesellingsunset) op

Bron: Cosmopolitan, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f717c767919a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });