Temptations Laura reageert voor het eerst op felle kritiek van kijkers

Ze is er helemaal klaar mee.

Lees ook

Trouwe Temptation Island-fans zijn ietwat teleurgesteld in het nieuwe seizoen. Geen intriges, weinig drama… Dit seizoen kan worden samengevat door vergeten zonnebrand,Sidney's hilarische opmerkingen, en Laura en Roger die altijd moe lijken te zijn. Vooral deelneemster Laura Moenaert kan rekenen op flinke kritiek, aangezien ze volgens velen 'de verleiding niet zou aangaan'.

Reactie

Laura lijkt helemaal klaar te zijn met de kritiek en reageert voor het eerst op de commotie via haar Instagram. "Ik heb best veel kritiek gekregen, wat ik ook snap. Maar het is een tv-programma waarin alles extreem wordt gemonteerd", begint ze haar verhaal.

"Iedereen op Temptation heeft wel eens gegeeuwd, iedereen is weleens vroeger gaan slapen. Niemand vond het leuk om wakker gemaakt te worden door een verleider. Maar de makers hebben wel altijd getoond aan de kijkers wanneer IK ging slapen, wanneer IK aan het geeuwen ben en wanneer IK mij apart zet. Een dag heeft 24 uur, vind het dan ook spijtig dat ik zo extreem word neergezet."

Lees ook: Temptations Laura en gapen: een compilatie

Blijf kijken

De kandidaat krijgt veel steun na haar Instagrambericht. Of ze ook echt elke avond om 22:00 uur ging slapen? "Het enigste dat de kijkers zien is dat ik als eerst ga slapen, maar het was niet elke avond om 22 uur. Dat kon ook 2 uur 's nachts zijn geweest. Er wordt heel veel verdraaid."

Ze hint ook meteen dat er wellicht wél nog wat gaat veranderen. "Ik zou jullie aanraden om zeker te blijven kijken. Always expect the unexpected", sluit ze af.

Bron: Instagram, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook