Is het over en uit tussen Donny Roelvink en Amijé?

Het sprookje lijkt voorbij te zijn.

Lees ook

Donny Roelvink en liefje Amijé van der Laan waren vorige zomer te zien in Temptation Island-VIPS. Hoewel de twee na het programma – na een korte break – weer een stelletje vormden, lijkt het sprookje nu voorbij te zijn.

Speculaties

Fans speculeren op Instagram volop over de vraag of de twee nog samen zijn. Op Donny's Instagram zijn vooral veel reacties van vrouwelijke fans te lezen, die het idee van een single Donny zeker niet erg vinden.

Een tijdje plaatste de zanger cryptische teksten onder zijn Instagramposts als "Kan niet geloven dat je mij wou" en "Ik weet nu ook, ja het was mijn fout". Nu blijken dit teksten te zijn uit zijn nieuwe song "Spijt Schat", wat wel over Amijé zou kunnen gaan.

Lees ook: Ai: Donny Roelvink doet pittige uitspraken over Temptation Island VIPS

Onduidelijk

De goedlachse Amijé is momenteel een reis door Azië aan het maken. Op haar Instagram vraagt een volger zich af: "Ben je nog samen met Donny? Ik zie jullie amper nog samen", waarop ze antwoordt: "Ik zit momenteel ook aan de andere kant van de wereld haha". Hmm, dus geen duidelijke 'ja' of 'nee'. Ook opvallend: de twee hebben bijna al hun foto's samen verwijderd. Anyway, bij elkaar of niet, als ze beiden maar gelukkig zijn. Remember: you're responsible for your own happiness.

Bron: Instagram, Beeld: Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook